De kosten van een testament

Benieuwd naar de kosten van een testament?

Wie zekerheid wil over de wijze waarop bezittingen nadat men overlijdt zullen worden verdeeld, doet er verstandig aan om een testament te laten opstellen. Het laten maken van een maatwerktestament kost tijd, moeite en vergt nadrukkelijke expertise. OMD begeleidt u bij het totale proces. Testament kosten beginnen vanaf ongeveer € 500 incl. btw. 

De totale kosten voor het werk van de notaris zijn echter sterk afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen en van de mate van detail waarin u zaken geregeld en beschreven wilt hebben. OMD Notarissen kan dit document voor u opstellen. 

Wilt u exact weten wat uw testament gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wat gaat uw testament kosten?

Op onze website kunt u een offerte aanvragen voor de kosten voor het opstellen van een testament. Wilt u meerdere gelijksoortige testamenten laten opmaken, dan zullen de kosten per document lager uitvallen. Ook kunt u een zogenaamd voogdijtestament laten opmaken. Dit vergt specifieke expertise en aandachtspunten en wij rekenen hiervoor dan ook een specifieke prijs. 

Heeft u al een testament door ons laten opstellen, dan kunt u dit laten herroepen. Het eenvoudigweg verscheuren van het bestaande document is daarvoor echter niet genoeg. Er zullen formele handelingen moeten worden verricht om uw gewijzigde wensen formeel te bekrachtigen. Ook het herroepen van een testament kent een specifiek model ten aanzien van de kosten die dat met zich meebrengt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vraag direct online een offerte aan en maak inzichtelijk wat uw testament u gaat kosten.
Wilt u liever persoonlijk contact, stuur ons dan een e-mail of bel ons met uw vragen. 

Veel mensen vinden een notaris tamelijk duur. De formele handelingen die met het vastleggen en inschrijven van uw wensen te maken hebben, kosten echter nu eenmaal veel expertise, tijd en geld. OMD Notarissen zal echter altijd proberen om de kosten voor uw testament daar waar mogelijk beperkt te houden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.