Wat kost een testament opstellen?

OMD kan als notaris in Helmond een testament voor u opstellen tegen beperkte kosten. Wat het maken van een testament precies kost hangt helemaal af van uw specifieke eisen en wensen. Wij kunnen uw testament zo uitgebreid en gedetailleerd vorm geven als u zelf wilt.

In een testament regelt u wat er met uw bezittingen gebeurt nadat u overlijdt. Deze zullen conform het testament worden verdeeld volgens een bepaalde verdeelsleutel. Regelt u niets dan bepaalt de wet hoe dit geschiedt. Wilt u zelf de hand houden in de wijze waarop zaken geregeld worden, dan moet u een testament laten opstellen. Dit is een van de specialismen van OMD.

Neem contact op voor meer informatie!

Kosten aanpassen testament

Afgezien van de vraag wat een (compleet nieuw) testament maken kost, is het wellicht ook voor u van belang om te weten wat het doorvoeren van een aanpassing kost. In de loop der tijd kan uw situatie immers wijzigen. Er komen nieuwe personen in uw leven en wellicht wilt u op enig moment dat een deel van uw bezittingen ten gunste komt aan een goed doel. OMD kan als notaris steeds uw testament aanpassen conform uw wensen. Deze kosten voor aanpassing liggen natuurlijk lager dan de prijs voor het opstellen van een compleet nieuw testament.

Wilt u een indicatie van het tarief dat wij in uw specifieke situatie zullen berekenen, vraag dan een offerte op via onze website. Wanneer u kiest voor “familiezaken” en vervolgens aangeeft welk type testament u in gedachten heeft, dan zullen wij een nadere richtprijs aan u afgeven.

Overige kosten

Wilt u een testament opvragen vanuit het Centraal Testamentenregister dan kunt u dat schriftelijk doen en daar zijn geen kosten aan verbonden. Laat u zelf een testament opstellen: helaas zijn de kosten daarvoor niet fiscaal aftrekbaar.

Neem voor al uw vragen omtrent dit onderwerp gerust contact op met OMD Notarissen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.