Tarieven opstellen levenstestament

Aantrekkelijke tarieven t.b.v. opstellen levenstestament

De tarieven die notarissen in rekening brengen voor het opstellen van een levenstestament kunnen in de praktijk nogal eens uiteenlopen. Bij OMD, notaris in Helmond, hebben we veel expertise ten aanzien van het opstellen van dergelijke soorten levenstestamenten. En vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een regulier testament tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat een levenstestament is, is veel mensen niet echt goed bekend. Dat komt omdat de situatie waarin dit van toepassing is niet zo vaak voorkomt. In een gewoon testament regelt u de zaken in geval van uw overlijden. Een levenstestament is van toepassing in geval van wilsonbekwaamheid. Wat dat is leggen we u graag uit. Laat uw testament en levenstestament tegelijkertijd opstellen tegen aantrekkelijke tarieven door OMD-notarissen.

Testament versus levenstestament

Een levenstestament is in tegenstelling tot een regulier testament van toepassing op een situatie waarin u nog leeft. In een dergelijke situatie kunt u echter niet meer zelfstandig beslissingen nemen. Dat kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een ernstige ziekte of een auto-ongeluk. Om uw belangen te laten behartigen in een dergelijke situatie, wijst u iemand aan die zeggenschap heeft ten aanzien van alle zaken die voor u van belang zijn. Notarissen hanteren in de regel sterk uiteenlopende tarieven voor het opstellen van zo’n levenstestament.

Wilt u de tarieven voor het opstellen van uw testament en / of levenstestament weten? Vul in dat geval het formulier t.b.v. offerteverzoek op onze website in. Wanneer u zo volledig mogelijk bent over wat u allemaal wilt regelen, kunnen wij als notaris heldere, transparante tarieven aan u communiceren.

OMD: Een ervaren notaris

Ondanks dat wij bijna 200 jaar aan juridische expertise in huis hebben, hanteren wij voor het opstellen van zowel een regulier testament als een levenstestament uiterst schappelijke tarieven. Bij OMD zit u goed om alles wat op notarieel gebied van belang is voor u, vakkundig te laten regelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.