Notariskantoor regio Valkenswaard

Welk notariskantoor voor de regio Valkenswaard moet u kiezen?

Of het nu om particuliere of zakelijke aangelegenheden gaat voor u in Valkenswaard. Iedereen heeft op zijn tijd een notaris nodig om bepaalde juridische zaken op gedegen wijze te laten regelen. En als u dat doet dan let u daarbij vanzelfsprekend op de kosten, dat begrijpen wij.

Let wel op: de notaris met de laagste tarieven is niet per se de beste notaris maar dat geldt ook voor de notaris die u de hoogste kosten in rekening brengt. Het draait altijd om de relatie tussen prijs en juridische kwaliteit. Wij van OMD-notarissen, actief in de regio Eindhoven, van Helmond tot aan Valkenswaard, willen absoluut waarborgen dat u waar voor uw geld krijgt.

Neem contact op voor meer informatie!

In Valkenswaard naar de notaris voor...

Er zijn diverse aangelegenheden waarvoor men de dienstverlening van een notaris nodig kan hebben in Valkenswaard. Wij van OMD weten goed wat er in een gemeente als de uwe speelt. Of u nu in Dommelen, Valkenswaard zelf of in Borkel en Schaft woonachtig bent. Wij kennen de statistieken ten aanzien van de ruim 30.000 inwoners in uw gemeente goed.

Zo weten wij dat 60% van de bijna 15.000 woningen in Valkenswaard koopwoningen zijn die regelmatig van eigenaar wisselen. Als uw notaris actief in uw regio verzorgen wij graag uw aankoop en/of hypotheek een koop- of hypotheekovereenkomst uwOok op het gebied van vergrijzing weten wij wat er speelt. Kunnen wij u wellicht van dienst zijn met het opstellen van een gedegen testament tegen aantrekkelijke tarieven? Of gaat u binnenkort trouwen of samenwonen in Valkenswaard? De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingsovereenkomst zijn de juridische complicaties die u daarmee kunt voorkomen meer dan waard.

Neem gerust contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.