Notariskantoor omstreken Geldrop

Wie is dé notaris voor Geldrop en omstreken?

Geldrop is een bruisende gemeente die wij van OMD notarissen goed kennen. Ons kantoor is namelijk gelegen op steenworp afstand van Geldrop. Deze gemeente is in vele opzichten voortdurend in beweging. Net als andere gemeenten van waaruit wij als notaris veel cliënten mogen verwelkomen, monitoren wij de ontwikkelingen in uw plaats nauwgezet.

OMD stemt zijn dienstverlening hierop af en hanteert tarieven met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat wij juridische aangelegenheden scherp voor u regelen. Het opstellen van een goed juridisch kader, ongeacht de aard van de specifieke aangelegenheden, scheelt u vaak kosten op lange termijn. Bovendien hechten wij aan het verstrekken van heldere een uitleg.

Neem contact op voor meer informatie!

Wat kunnen wij zoal voor u kunnen doen als notaris in Geldrop?

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wellicht bent u een van de eigenaren van de meer dan 13.000 woningen in Geldrop en wilt u verhuizen. Wij van OMD stellen voor u als notaris de eigendomsakte voor de nieuwe woning op en de hypotheekakte.
  • Bent u een van de 65+’ers in Geldrop? Wellicht is het interessant om eens na te denken over uw nalatenschap. Wij adviseren u ten aanzien van een testament. Een oriënterend adviesgesprek is vrijblijvend en zal u niets kosten.
  • Ondernemer worden in Geldrop? Voor de oprichting van een BV heeft u een notaris nodig. OMD werkt voor u tegen gunstige tarieven.

Ook wanneer u gaat samenwonen of de intentie heeft een eigen ideële stichting te beginnen, kunnen wij u met onze juridische dienstverlening bijstaan. Stel ons gerust al uw vragen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.