Notaris werkzaamheden omgeving Mierlo

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij u de dienstverlening van een notaris kunt gebruiken. OMD is een allround notariskantoor in Helmond en werkt ook voor cliënten in de directe omgeving van Mierlo. De tarieven voor onze dienstverlening als notaris zijn uiterst vriendelijk, ondanks de hoge kwaliteit van het door ons te leveren werk.

Tegen beperkte kosten kunt u bij ons een totaalaanbod op het gebied van notarieel werk afnemen. Wij beschikken over zeer ruime kennis en ervaring en bovendien over een team van juridisch medewerkers met specifieke specialisaties. Daar kunnen wij mensen in Mierlo met sterk uiteenlopende vraagstukken mee van dienst zijn.

Neem contact op voor meer informatie!

Geïnteresseerd in onze tarieven als notaris?

De kosten van het werk dat wij verrichten in Mierlo zijn afhankelijk van de specifieke opdracht. Als notaris zijn wij bij veel aangelegenheden betrokken en kunnen wij u breed adviseren. U in Mierlo kunt bij ons onder andere terecht voor notarieel werk dat te maken heeft met relatie en familie. Wilt u bijvoorbeeld een testament op laten stellen? Als notaris doen wij dat graag voor u tegen vriendelijke tarieven.

Ook op het gebied van wonen zijn wij dikwijls cliënten uit Mierlo van dienst. Als notaris stellen wij hypotheekakten en leveringsovereenkomsten op. En bent u ondernemer of wilt u dat worden? In dat geval helpen wij u graag met de oprichting van een BV.

Kosten opvraagbaar via onze website

Heeft u een specifieke opdracht voor ons als notaris in gedachten en wilt u weten wat u dat in Mierlo zal gaan kosten? Vul dan het offerte-aanvraagformulier in op onze website. Laat uw gegevens achter en wij komen weldra bij u terug. Wij gaan graag als notaris voor u aan de slag. Wij proberen daarbij altijd de persoonlijke puntjes op de ‘i’ te zetten, iets wat onze klanten steevast waarderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.