Notaris Son en Breugel

OMD is in Son en Breugel notaris met gunstige tarieven

Kampt u in de regio Son en Breugel bijvoorbeeld met een kwestie ten aanzien van erfrecht? Wilt u dat wij daar als notaris in adviseren? Wilt u weten wat dat gaat kosten? Neem dan contact op met OMD!

Wij kunnen bogen op meer dan 200 jaar juridische expertise. Die expertise betreft niet alleen erfrecht maar ook zaken zoals samenwonen of een woning kopen. Als notaris verrichten wij werk voor zowel particuliere als zakelijke cliënten. Onze vergaande expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij voor u in Son en Breugel snel en efficiënt kunnen werken. Op die manier kunnen wij de kosten voor het werk door een notaris voor u beperken.

Aantrekkelijke tarieven als notaris, ook voor u in Son en Breugel

Op het gebied van zakelijk notariële dienstverlening verrichten wij onder andere werkzaamheden bij de oprichting van bedrijven, stichtingen en verenigingen in Son en Breugel en omstreken. Al onze tarieven zijn gebaseerd op efficiënte procedures. Wij begrijpen dat u als onze toekomstig klant graag wilt weten wat ons werk als notaris u gaat kosten.

Wanneer u in Son en breugel snel een indruk wilt krijgen van de door ons als notaris te hanteren tarieven, dan nodigen wij u van harte uit om een offerteaanvraag te doen via onze website. Geef daarbij aan welke opdracht u voor ons als notaris in petto heeft. Wij kunnen dan specifieker zijn in onze calculatie.

Ook een goed beeld van additionele kosten

Soms zijn in de tarieven die wij als notaris in rekening brengen, ook kosten die wij maken aan derden doorberekend. Ook wij als notaris zijn namelijk soms genoodzaakt dergelijke externe kosten te maken bij het volgen van een bepaald notarieel procedé. Wij proberen daarover t.o.v. u als onze client in Son en Breugel zo transparant mogelijk te zijn. Heeft u behoefte aan nadere uitleg, dan zijn wij graag bereid die te geven. Kies voor OMD als uw notaris!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.