Notaris regio Waalre

OMD: vanzelfsprekend ook uw notaris in Waalre

Notaris OMD houdt de ontwikkelingen in Waalre op diverse gebieden nadrukkelijk in het oog. Zo weten wij dat de afgelopen 10 jaar in dit dorp ruim 1.000 nieuwe adressen (waaronder zakelijke panden) erbij kwamen. Mensen verhuizen van en naar de gemeente of blijven maar gaan groter wonen.

Als notaris dragen wij ons steentje bij aan het woongenot door alle zaken omtrent eigendomsakten en /of hypotheekakten feilloos voor u in Waalre te regelen. De kosten van veel van onze werkzaamheden zijn aftrekbaar. Stellen wij als notaris voor u in Waalre bijvoorbeeld een leveringsakte (eigendomsakte) of een hypotheekakte op, dan zijn de kosten daarvan inclusief btw fiscaal in mindering te brengen.

Neem contact op voor meer informatie!

Verstandig om de tarieven van meer dan één notaris in Waalre op te vragen

Ook op zakelijk gebied monitort OMD de ontwikkelingen in Waalre nauwgezet. Als notaris helpen wij ondernemers op juridisch gebied, onder andere bij de oprichting van een BV. Zoekt u een notaris die een dergelijke handeling voor u in Waalre kan verrichten, dan is het verstandig om navraag te doen naar de in rekening te brengen tarieven. Vanzelfsprekend houdt OMD zich aanbevolen met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Laat u bij uw tariefinventarisatie bij notarissen overigens niet om de tuin leiden. Vanuit de wetgever worden vaak extra verplichtingen opgelegd aan de notaris wanneer sprake is van specifieke situaties. Wilt u de BV via een notaris in de regio Waalre oprichten en bent u bijvoorbeeld betrokken geweest bij een faillissement of beschikt u over een strafblad? Dan zal iedere notaris extra onderzoek moeten doen. Iedere notaris zal u voor dat meerwerk achteraf dan ook extra kosten in rekening brengen. Een globale prijsopgaaf van een notaris zonder uitgebreide voorinformatie is dus tamelijk nutteloos.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.