Notaris regio Lieshout

Op zoek naar een notaris in de regio van Lieshout met transparante tarieven?

Wij van OMD-notarissen, gevestigd in Helmond op steenworp afstand van Lieshout, hebben transparantie over onze werkwijze en de kosten die wij daarvoor in rekening brengen hoog in het vaandel staan. Wij zijn betrokken bij onze directe omgeving en weten dus als notaris wat er zoal in Lieshout gebeurt en speelt.

Wist u bijvoorbeeld dat het in ruim 75% van de bijna 2000 woningen in Lieshout koopwoningen betreft? Ruim 10% van de woningvoorraad is jonger dan 20 jaar. Een verhuizing van en naar Lieshout komt met regelmaat voor. Geldt dat voor u, dan kunt u een beroep op ons doen, bijvoorbeeld om een akte van levering of een hypotheekakte voor u te regelen. Als dé notaris voor de omgeving Lieshout doen wij dat graag. Vanzelfsprekend zijn wij uiterst transparant over onze tarieven.

Neem contact op voor meer informatie!

Ook uw notaris in geval van bedrijfsoprichting en dergelijke

In Lieshout wonen ondernemers. Ook dat constateert OMD. In totaal zijn er anno 2020 ruim 400 bedrijfsvestigingen. De meeste vestigingen hebben betrekking op zakelijke dienstverlening. Ook wanneer u plannen heeft om een onderneming te starten kunnen wij u als notaris van dienst zijn.

Wij kunnen bijvoorbeeld alle handelingen verrichten om een BV op te richten. U kunt dan de aansprakelijkheid als ondernemer beperken en mogelijk kosten besparen op het gebied van fiscaliteit. De tarieven die wij hanteren voor dergelijke werkzaamheden lopen uiteen al naar gelang de situatie. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.