Notaris omgeving Veldhoven

Bent u op zoek naar een notaris die werkt voor clientèle in de regio Veldhoven en vindt u het daarbij ook belangrijk om op de kosten voor de dienstverlening te letten? OMD notarissen gevestigd in Helmond is u dan graag van dienst.

Ook in Veldhoven hebben wij al een groot aantal cliënten als notaris bij mogen staan. Dat doen wij op verschillende gebieden. We hebben namelijk juristen in huis met uiteenlopende achtergronden en kunnen daardoor behulpzaam zijn bij uiteenlopende vraagstukken.

Neem contact op voor meer informatie!

Op zoek in Veldhoven naar een notaris die werkt tegen beperkte kosten?

Wij beschikken als notariskantoor gecombineerd over meer dan 200 jaar ervaring. In de regio Oost Brabant genieten wij een goede reputatie en wij werken dagelijks hard om die steeds weer waar te maken. Aspecten als deskundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Hoewel ons werk soms ingewikkeld is, proberen wij alles in begrijpelijke taal aan u uit te leggen. Als notaris in Veldhoven proberen wij ondanks marktconforme tarieven extra toegevoegde waarde te bieden.

Via onze website kunt u meer inzicht krijgen in de tarieven die wij onder andere rekenen voor notariële diensten op het gebied van:

Als kantoor beschikken wij over verschillende specialisten die afzonderlijk of in samenwerking een ideale oplossing voor u kunnen realiseren. Ondanks onze bovenmatig professionele en toegewijde werkwijze, zijn de tarieven die wij hiervoor aan u in Veldhoven in rekening brengen uiterst marktconform.

Vraag onze tarieven per dienst eenvoudig op

Op onze website kunt u direct offerte aanvragen zodat u inzicht krijgt in de kosten die wij voor bepaalde handelingen in rekening brengen. Selecteer allereerst waarvoor u een offerte wilt aanvragen (het thema) en geef vervolgens aan welke dienst u daarbinnen van ons af zou willen nemen. Wij nemen vervolgens contact met u op, zullen onze tarieven aan u kenbaar maken en ook de werkwijze die wij hanteren.

Ook in Veldhoven vertrouwt men steeds weer op notaris OMD.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.