Notaris omgeving Bakel

Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan de dienstverlening van een notaris, dus ook particuliere en zakelijke klanten in de omgeving van Bakel. Het formele en adviserende werk van een notaris is zo nu en dan bij bepaalde aangelegenheden nu eenmaal noodzakelijk. OMD Notarissen uit Helmond is graag bereid om u bij al uw notarieel werk tegen vriendelijke tarieven bij te staan.

Wat ons kenmerkt is onze deskundigheid. De juridisch specialisten die werkzaam zijn op ons kantoor hebben vergaande expertise van verschillende aangelegenheden. Voor al deze aangelegenheden kunnen wij als notaris voor u in Bakel het nodige betekenen. Ons als notaris inschakelen hoeft bovendien vaak helemaal niet veel te kosten.

Neem contact op voor meer informatie!

OMD werkt voor u in de regio van Bakel als notaris op verschillende rechtsgebieden

OMD biedt een pakket diensten aan dat zich uitstrekt van huwelijk en samenwonen tot overlijden en erfenis. Wij werken als notaris bovendien zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Vraag maar eens naar de tarieven die wij hanteren voor het opstellen van een samenlevingsovereenkomst. Of wilt u in Bakel ondernemer worden en een BV-oprichten? Ook dat kunnen wij als notaris voor u regelen en de kosten van onze dienstverlening zullen u vast en zeker meevallen.

Inzicht in onze tarieven

Hoewel wij als notaris de kosten die u aan ons kwijt bent voor ons werk tot een minimum proberen te beperken, trachten wij ook altijd de persoonlijke puntjes op de ā€˜iā€™ te zetten. De klanten van OMD weten dat te waarderen. U kunt inzicht krijgen in de tarieven die wij u in Bakel voor ons werk in rekening brengen, door een offerteaanvraag te doen via onze website. Geef daarin aan waarvoor u de offerte wilt aanvragen en de dienst die het betreft. U kunt daarnaast uw gegevens achterlaten en daarbij een eventuele toelichting geven. Wij zullen u dan weldra contacteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.