Notaris in de regio Lierop

Bent u in de omgeving Lierop op zoek naar een geschikte notaris? Neem dan eens vrijblijvend contact op met notariskantoor OMD. Wij beschikken over wel haast 200 jaar aan juridische ervaring ten aanzien van allerlei vraagstukken. Dagelijks maken wij onze deskundige en betrouwbare reputatie waar als notaris voor cliënten in heel Oost-Brabant waaronder Lierop. Daarbij hanteren wij vriendelijke tarieven. Onze dienstverlening omvat een breed werkveld aan notariële vraagstukken. Voor al dit soort vraagstukken hebben wij als notaris voor u in Lierop specialisten in huis. Dit zijn door de wol geverfde juristen en notarissen.

Neem contact op voor meer informatie!

OMD: een notaris voor u in Lierop die werkt tegen beperkte kosten

Wij werken als notaris vanuit Helmond met regelmaat voor particuliere en zakelijke klanten uit Lierop en omliggende steden en dorpen. Dat doen we onder andere op de volgende gebieden:

  • Relatie en familie.
  • Woning.
  • Zakelijke aangelegenheden en bedrijf.

Gaat u trouwen of samenwonen of wilt u een testament laten opstellen? Wij regelen de bijbehorende zaken als notaris voor u tegen beperkte kosten. Ook wanneer u een woning gaat kopen in Lierop kunt u voor de leverings- en hypotheekakte bij ons terecht. Gaat u een BV in Lierop oprichten omdat u zakelijke plannen heeft? Tegen aantrekkelijke tarieven verrichten wij het notariële werk hiervoor voor u.

Afgezien van voorgaande onderwerpen kunt u in Lierop bij ons ook terecht voor notariële zaken omtrent verenigingen en stichtingen en erf- en schenkingsrecht. OMD is als notaris een alleskunner.

Snel offerte aanvragen via onze website

Wilt u in Lierop meer weten over hoe wij als notaris te werk gaan en welke tarieven wij hanteren voor welke vormen van dienstverlening? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Kies daartoe de dienst waar u interesse in heeft, laat uw gegevens achter en geef een eventuele toelichting. Wij komen dan graag op uw verzoek terug.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.