Notaris Eindhoven

OMD: Notaris in de regio Eindhoven met aantrekkelijke tarieven

Opzoek naar een notaris in de regio Eindhoven? Wij als OMD Notarissen helpen u graag. Kiest u voor OMD dan kiest u niet alleen een dienstverlener in uw directe omgeving, maar ook voor een notaris in de regio Eindhoven die u gunstige kosten in rekening brengt.

Met nagenoeg 200 jaar aan juridische ervaring hebben wij in de loop der tijd een betrouwbare reputatie weten op te bouwen. Als notaris actief in de regio in en om Eindhoven, hanteren wij aantrekkelijke tarieven en maken wij onze deskundigheid dagelijks waar voor cliënten in deze regio. Enkele van onze expertisegebieden:

  • U besluit een woning te kopen;
  • U gaat samenwonen;
  • U in Eindhoven heeft behoefte aan advies van een notaris inzake relatie- en familierecht.


Maar niet alleen voor particulieren zijn wij een notaris die werkt tegen gunstige tarieven. U kunt bij ons ook terecht voor het notarieel laten regelen van organisatorische zaken omtrent verenigingen, stichtingen en commerciële bedrijven.

Een notaris in de regio Eindhoven die eerlijke kosten in rekening brengt

Wij van OMD maken gebruik van moderne en toegankelijke werkwijzen, daar waar nodig geautomatiseerd. Bij ons kunt u echter rekenen op begrip en uitgebreide voorlichting. Wij zijn weliswaar actief als notaris in de regio Eindhoven met aantrekkelijke tarieven. Maar toch kunt u altijd rekenen op onze uitgebreide uitleg. Alle werkzaamheden die wij verrichten alsmede de noodzaak daartoe, worden u telkens weer in begrijpelijke taal uitgelegd. Meestal levert dat ook veel begrip op bij onze klanten ten aanzien van de kosten die wij in rekening moeten brengen voor specifieke werkzaamheden.

OMD helpt u graag

Zoekt u in de regio Eindhoven een notaris die goed werk levert maar die niet te veel mag kosten? Denk dan aan OMD. Wij zijn u graag van dienst.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.