Notaris Deurne

Op zoek naar een geschikte notaris in de regio Deurne: OMD!

Als notariskantoor in Helmond zijn wij ook dikwijls actief als notaris voor cliënten uit de directe omgeving van Deurne. Bij ons kunt u onder andere terecht voor notariële werkzaamheden t.a.v. het kopen van een woning, afsluiten van een hypotheek, samenwonen en familieaangelegenheden. En we hebben goed nieuws, want OMD als notaris aanstellen voor u in de regio Deurne hoeft absoluut niet veel te kosten.

Ook voor het verrichten van specifieke werkzaamheden als notaris voor organisatorische doeleinden hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Dat betekent dat u in de regio Deurne niet alleen bij ons als notaris terecht kunt voor particuliere aangelegenheden, maar bijvoorbeeld ook omtrent al het notariële werk t.b.v. stichtingen, verenigingen en commerciële instellingen.

Uw notaris in Deurne met eerlijke prijzen

Wij werken snel en efficiënt. Bovendien hebben wij ervaring met een breed pakket aan notariswerkzaamheden. Wij kunnen dan ook bogen op bijna 200 jaar aan juridische ervaring. In de loop der tijd hebben wij een reputatie als notaris in de regio Deurne weten op te bouwen met zowel kennis van zaken als aantrekkelijke tarieven.

Wilt u in de regio Deurne vooraf weten wat het werk als notaris u ten behoeve van specifieke vraagstukken precies gaat kosten? Vraag dan heel eenvoudig een offerte aan via onze website. U kunt daar aangeven waar uw behoefte aan notarieel werk in Deurne precies naar uit gaat en krijgt direct een goed beeld van de door ons gehanteerde tarieven.

OMD: wij maken complexe werkzaamheden begrijpelijk

De reden dat veel mensen moeite hebben met de tarieven die een gemiddelde notaris in rekening brengt, is omdat zij geen zicht hebben op de werkzaamheden die allemaal moeten worden verricht. Het zal u echter verbazen maar ogenschijnlijk eenvoudige notariële werkzaamheden kunnen a.g.v. juridische implicaties in de praktijk complex zijn en veel moeite kosten. OMD als uw notaris in de regio Deurne zal echter steeds de tijd nemen om u te informeren over wat wij allemaal voor u gaan doen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.