Notaris Brandevoort

OMD: ook actief als notaris voor cliënten in Brandevoort

Wij van OMD-notarissen staan bekend om het leveren van vakwerk tegen aantrekkelijke tarieven. Veel mensen hebben wel eens wat moeite met de kosten die notarissen in rekening brengen voor hun werkzaamheden. Dikwijls wordt dat veroorzaakt doordat inzicht in noodzakelijkerwijs te volgen notariële procedures ontbreekt. Zoekt u een notaris die werkt voor cliënten in en om Brandevoort die inzichtelijke tarieven hanteert? Dan zit u goed bij OMD.

Als notaris werkten wij al regelmatig voor cliënten uit Brandevoort. Onze werkzaamheden hoeven u niet veel te kosten. Dat komt doordat wij kunnen bogen op meer dan 200 jaar aan juridische expertise. Onze ervaring maakt dat wij snel en efficiënt kunnen werken. Daar profiteert u van ten aanzien van uw specifieke casus.

Profiteer in Brandevoort van onze aantrekkelijke notaristarieven

Bij OMD kunt u terecht voor een veelheid aan notariële werkzaamheden. Veel werk heeft te maken met particuliere aangelegenheden zoals de aankoop van een woning, samenwonen of trouwen of erf- en schenkbelasting. Daarnaast werken wij als notaris voor bedrijven, verenigingen en stichtingen in en om Brandevoort. Ook dat doen wij tegen gereduceerde tarieven.

Wilt u weten welke kosten wij als notaris bereken voor bepaalde werkzaamheden? Via onze website kunt u zeer snel een beeld krijgen van de financiële impact van ons werk voor u. Daartoe kunt u eenvoudig een offerte aanvragen met betrekking tot de specifieke opdracht die u in Brandevoort door ons als notaris zou willen laten verrichten.

Optimale transparantie, lage kosten

Wij hanteren niet alleen aantrekkelijke tarieven maar geven ook goed inzicht in de kosten die wij aan u doorberekenen. OMD staat in Brandevoort bekend als notaris die transparantie hoog in het vaandel draagt. Wij leggen altijd nadrukkelijk uit wat wij doen en waarom wij dat doen. Dat is wel zo prettig voor u.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.