Levenstestament laten opstellen

Een testament en levenstestament laten opstellen

Bij OMD-notarissen in Helmond is het mogelijk om een testament in combinatie met een levenstestament op te laten stellen tegen een aantrekkelijke prijs. In een testament regelt u de zaken zoals u die wilt laten afhandelen na uw overlijden. U kunt bijvoorbeeld erfgenamen benoemen. Ook wanneer u niet getrouwd bent is dit zeer belangrijk. Wat het opstellen van een testament kost, weegt dikwijls niet op tegen de narigheid die ermee voorkomen kan worden.

Waarom ook een levenstestament? Zo’n akte wordt opgesteld om uw belangen te behartigen wanneer u wilsonbekwaam wordt tijdens uw leven. Door een ongeluk of ernstige ziekte kan dat namelijk gebeuren. In een levenstestament stelt u iemand aan die uw belangen behartigt wanneer u daar zelf niet meer toe in staat bent. Bij OMD stellen we dergelijke notariële akten als een testament en levenstestament voor u op tegen een gunstige prijs.

Prijs weten voor een levenstestament? OMD

Bent u benieuwd naar wat het opstellen van een levenstestament kost? Op de website van OMD-notarissen kunt u de prijs voor uw levenstestament opvragen door een offerteverzoek in te dienen. Voorzie ons van zoveel mogelijk informatie ten aanzien van wat u er allemaal in geregeld wilt hebben. Dan kunnen wij het tarief nauwkeuriger berekenen. De kosten voor het opstellen van een testament en levenstestament in één en dezelfde opdracht liggen in relatief opzicht lager.

Wij horen graag van u.

Met nagenoeg 200 jaar aan juridische ervaring is ons notariskantoor een begrip in de regio Helmond en omstreken. Neem contact met ons op wanneer u tegen beperkte kosten een levenstestament door ons als notaris wilt laten opstellen. Wij zijn u steeds graag van dienst.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.