Kosten notaris voor opstellen huwelijkse voorwaarden

Wie volgens de conventionele manier in het huwelijksbootje stapt kiest er automatisch voor om met elkaar te leven in gemeenschap van goederen. Dat betekent dat zowel de bezittingen als de schulden volledig eigendom zijn van beide partners. Gaat men op enig moment uit elkaar (scheiden) dan worden schuld en bezit exact verdeeld. 

Veel mensen kiezen er niet voor om alle zaken volledig gelijkwaardig te verdelen. Soms heeft de ene partner al veel bezittingen wanneer men trouwt en de ander heeft niets. Men kan er dan voor kiezen om huwelijkse voorwaarden te laten opstellen. Dat geschiedt via de notaris en brengt kosten met zich mee. OMD kan als notaris huwelijkse voorwaarden voor u regelen.

Wat zijn de kosten van een notaris voor huwelijkse voorwaarden?

Bij OMD notarissen kunt u via de website een offerte opvragen ten aanzien van de kosten voor het opstellen van een akte met betrekking tot huwelijkse voorwaarden. Wij proberen als notaris de kosten voor ons werk die cliënten moeten betalen, altijd zo veel mogelijk binnen de perken te houden.

Wij werken efficiënt, daar waar mogelijk op afstand en wij verrichten geen onnodige werkzaamheden. 

Het opstellen van huwelijkse voorwaarden is wel maatwerk. Het afstemmen van de wensen van u en uw partner kost tijd. Ook een nauwkeurige vastlegging van wat u wilt in een formele acte van huwelijkse voorwaarden is een intensief proces. De intensieve aard van deze werkzaamheden beïnvloedt de uiteindelijke kosten ervan.

OMD staat voor u klaar 

Heeft u vragen aan ons als notaris over het opstellen van huwelijkse voorwaarden en de kosten daarvan? Neem dan contact met ons op. Desgewenst lichten wij u uitgebreid voor zodat u kunt bepalen of de kosten het u waard zijn. Huwelijkse voorwaarden, dat kun je maar beter door een vakbekwame notaris laten regelen. Door OMD notarissen dus!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.