Geregistreerd partnerschap regelen via de notaris

Trouwen is niet aan iedereen besteed. Een trouwdag is kostbaar. Maar niet iedereen stelt al het bijbehorende ceremonieel op prijs. Geregistreerd partnerschap via de notaris kan dan uitkomst bieden wanneer men de relatie toch wil formaliseren en men gebruik wil kunnen maken van allerlei voordelen die het huwelijk biedt. 

Een notaris beëdigt het geregistreerd partnerschap. U kunt hier ook voor terecht bij OMD Notarissen.
Het kantoor van OMD is gevestigd in Helmond. Afgezien van geregistreerd partnerschap kunt u bij ons terecht voor al het andere notariële werkzaamheden zoals:

  • Het opstellen van een hypotheekakte bij de aan- of verkoop van een woning;
  • Het opstellen van een acte van huwelijkse voorwaarden;
  • Het opstellen van maatwerk testamenten en het afwikkelen van erfenissen;
  • Hulp bij schenking;
  • Etc.

Naar de notaris voor geregistreerd partnerschap

Het geregistreerd partnerschap en het huwelijk zijn feitelijk precies hetzelfde. In de ontbinding zijn er verschillen. Zo kan het partnerschap zonder tussenkomst van de rechter ontbonden worden. Wanneer men door een notaris geregistreerd partnerschap laat beëdigen, dan kan dit later omgezet worden in een huwelijk. Andersom kan dat niet.

Het opstellen van partnerschapsvoorwaarden beschouwen wij als maatwerk. Als notaris zullen wij u de nodige vragen stellen over hoe u de zaken wilt regelen en u uitleggen wat de consequenties van uw keuzes kunnen zijn. 

Meer informatie / advies gewenst?

OMD is notaris. Geregistreerd partnerschap regelen voor cliënten is wat wij in het verleden al vaak hebben gedaan. Afgezien van onze juridische en fiscale kennis weten wij ook welke praktische consequenties iedere keuze heeft. Wij kunnen complexe juridische aspecten helder aan u uitleggen. 

Uiteindelijk leidt dat tot een partnerschaps-akte die u begrijpt en die aan zal sluiten op uw specifieke wensen.
Geregistreerd partnerschap regelen, daar zijn wij voor als notaris. OMD notarissen is u graag van dienst!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.