Een notaris in Brouwhuis

Ook wie woonachtig is in Helmond Brouwhuis heeft wel eens een notaris nodig. En dan heb je het liefst een vakbekwame die bovendien werkt tegen aantrekkelijke tarieven. Gelukkig is OMD Notarissen niet ver van Brouwhuis elders in Helmond gevestigd. Bij ons kunt u terecht bij een deskundig team dat kan bogen op bijna 200 jaar aan juridische ervaring. Dat betreft ervaring ten aanzien van diverse notariële vraagstukken.

Als notaris voor particulieren en voor zakelijke klanten in heel Helmond maken wij onze deskundigheid en betrouwbaarheid dagelijks waar. Goed om te weten voor u in Brouwhuis is dat wij als notaris ook nog eens lage kosten hanteren.

Neem contact op voor meer informatie!

OMD: een vakbekwaam notaris voor cliënten uit Helmond Brouwhuis

Ons werkveld aan notariële vraagstukken is breed. Gelukkig hebben wij verschillende juridische specialisten in huis die raad weten met deze uiteenlopende vraagstukken. Onze specialisten zijn door de wol geverfd. Ze zijn goed geschoold en zeer ervaren door de vele casussen die wij als notaris voor andere cliënten uit Brouwhuis hebben afgewikkeld.

Als notaris die onder andere werkzaam is voor cliënten uit Brouwhuis, beschikken wij over een breed dienstenaanbod tegen beperkte kosten. De thema’s waarbinnen wij werkzaam zijn hebben onder andere betrekking op relatie en familie en de aankoop van een woning. Daarnaast houden wij ons als notaris voor zakelijke klanten in Brouwhuis bezig met onder andere de oprichting van bedrijven in BV-vorm.

En OMD doet meer

Afgezien van het opstellen van een testament of samenlevingsovereenkomst of een leverings- of hypotheekakte kunt u bij OMD ook terecht voor werk als notaris met betrekking tot verenigingen en stichtingen. Wij werken tegen aantrekkelijke tarieven voor u.

Wilt u meer inzicht in de tarieven die wij u in Brouwhuis voor onze specifieke dienstverlening als notaris in rekening brengen? Vul dan het verzoek om offerte in op onze website. Wij komen dan snel bij u terug.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.