Een levenstestament laten opstellen

Heeft u een verklaring van erfrecht nodig?

Een levenstestament moet niet verward worden met een gewoon testament. Het zijn namelijk 2 compleet verschillende dingen. In een levenstestament laat u vastleggen wie voor u de zaken van financiële, medische en persoonlijke aard regelt wanneer u daar zelf niet meer toe in staat bent terwijl u wel nog leeft.

We worden steeds ouder in Nederland. Dat is fijn.
Echter ook steeds meer mensen krijgen op latere leeftijd met fysieke en mentale ongemakken te maken waardoor zij afhankelijk worden van anderen. 

Volgens cijfers van Alzheimer Nederland krijgt 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 7 mannen in Nederland te maken met dementie. Daardoor kan men bij leven bepaalde zaken niet meer zelf regelen. Om de zaken al vooraf goed te regelen kan OMD daarom een levenstestament maken voor u.

Benieuwd naar wat een levenstestament zal kosten?

Wilt u weten wat de notariskosten van OMD voor een levenstestament zullen bedragen? Vraag dan een offerte op via onze website.
Kiest u ervoor om een levenstestament via ons als notaris vast te leggen, dan is dat onder meer handig omdat bancaire instellingen de benoemde belangenbehartiger dan direct zullen erkennen. 

De gemachtigde kan dan eenvoudiger zaken regelen zonder daarbij tegenwerking te hoeven ervaren.

Een levenstestament op maat laten maken kost tijd en onderzoek. Als notaris zullen wij u vragen wat u allemaal wilt regelen en dit beschrijven in het uiteindelijke document. De exacte notariskosten zijn dan ook afhankelijk van uw wensen en de specifiek geldende situatie.

Persoonlijk advies vanuit OMD

OMD wil graag uw levenstestament voor u maken. Wilt u echter eerst meer uitleg wat u daaraan heeft, waarom dat belangrijk is en wat dat levenstestament naar schatting zal gaan kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord zodat u een verantwoorde keuze kunt maken over hoe u de zaken goed kunt regelen, mocht u later ooit wilsonbekwaam worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.