De kosten van een testament

Bent u benieuwd naar de kosten die OMD als notaris in rekening brengt voor het opstellen van uw testament? U kunt hiervoor direct een offerte opvragen. Wanneer u ervoor kiest om kosten te maken voor het laten opstellen van een testament dan kiest u voor zekerheid. 

U wilt graag dat uw bezittingen nadat u overlijdt zullen worden verdeeld volgens een bepaalde verdeelsleutel en dat die terechtkomen bij de mensen die u het toewenst. Als notaris begeleidt OMD u in het proces van vastlegging. Wat een dergelijk document kost, verschilt al naar gelang de mate van uitgebreidheid. De kosten van een gemiddelde notaris voor een testament beginnen vanaf zo’n € 500 incl. btw. 

Exacte testament kosten afhankelijk van wensen

De totale kosten van ons werk worden sterk bepaald door specifieke eisen en wensen die u ten aanzien van uw testament heeft. Het document dient niet alleen te worden opgesteld maar ook door ons te worden ingeschreven in een speciaal register. 

Wanneer u eenmaal een testament door ons als notaris heeft laten opstellen, dan is het mogelijk om dit te herroepen. Wellicht veranderen uw wensen of ontmoet u tijdens uw leven mensen die u ook in uw nalatenschapsdocument wilt laten opnemen. Ook een dergelijke wijziging kan OMD voor u regelen. Daar komt echter meer bij kijken dan u wellicht denkt. 

Het oorspronkelijke document dient op formele wijze te worden herroepen. Ook dit leidt tot testament kosten. 

Vrijblijvende offerteaanvraag

Wat kost een testament? Die vraag is persoonlijk maar u kunt er een antwoord op verwachten vanuit OMD. Vraag direct een gedetailleerde offerte aan via onze website. Voorzie ons a.u.b. van zoveel mogelijk informatie. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact opnemen met OMD. Desgewenst maken wij een afspraak op ons kantoor om uw wensen te bespreken en de kosten exact te bepalen.

Als notaris staat OMD ook op het gebied van testamentsrecht steeds weer voor u klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor al uw vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op

+31 (0)492 53 68 68

Coronaprotocol

Ook OMD notarissen is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verspreiding van het coronavirus voor uw en onze gezondheid.